Bio-Therapeutic

Een Bt-behandeling is méér dan een gezichtsbehandeling.  Het is een behandeling die de huidtextuur verbetert en de gelaatscontour ondersteunt, terwijl het fijne lijntjes en rimpeltjes vervaagt.

Bt-Turbo-lift


Een verfrissende gelaatsbehandeling waarbij de huid dieper gereinigd wordt door gebruik van ultrasone golven (= geluidsgolven), waarbij afvalstoffen grondiger losgemaakt worden.

Door gebruik van microcurrent (=microstroom) krijgen huid en spieren een turbo lift.

De cellen krijgen méér energie, de huid méér zuurstof en de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

Aansluitend wordt er een aangepast intensief masker aangebracht, gevolgd door positieve ionisatie voor betere opname van producten met krachtige peptiden (= eiwitten, bouwstenen van de huid).

Bt-Expressie-lift


Idem Turbo-lift maar met extra aandacht en aangepaste producten voor expressielijntjes, alsook een extra expressie-oogrimpelmasker.

Bt-Micro-lift


Verfrissende gelaatsbehandeling met een maximum aan resultaat in een minimum van tijd (60′)!

Hierbij wordt gebruik gemaakt van ultrasone golven (= geluidsgolven) om intensiever te reinigen en microcurrent (= microstroom) om de huid- en spiertonus te verbeteren, de celvernieuwing en de collageen en elastine productie te stimuleren.

Bt-Coctail-series


Serie Micro-lift behandelingen (60′), gecombineerd met de bt-Cocktail producten, een 3-delig huidverzorgingssysteem met ATP (= brandstof voor de cellen) en vitaminen.

De bt-cocktail producten zijn ontworpen voor professioneel gebruik maar ook voor dagelijks thuisgebruik, weliswaar in kuurvorm.

Het is wetenschappelijk bewezen dat het beste resultaat wordt verkregen bij 45-60 dagen kuur, 2x daags te gebruiken.