freshMinerals

Filosofie


freshMinerals

freshMinerals is het snelst groeiende minerale make-up merk op dit moment. Belangrijkste reden is dat freshMinerals er in geslaagd is make-up te combineren met hoogwaardige ingrediënten, die een anti-aging effect hebben. Niet voor niets kiezen wereldwijd veel bekende visagisten en celebrities voor dit merk vanwege de ultiem professionele resultaten, prettige formuleringen, zeer grote keuze aan producten, complete kits en kleuren, alsmede het stijlvolle design. De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk, zeer gebruiksvriendelijk, blijven 24 uur perfect zitten zonder de huid te verstikken en zijn qua design een lust voor het oog.

De filosofie van freshMinerals is er op gericht om producten te bieden die voor ieder huidtype geschikt zijn: van de vette huid tot de droge en meest gevoelige huid. Alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg voor freshMinerals en wordt er vooral veel aandacht besteed aan de oogverblindende verpakkingen. Echte sieraden voor in je tas of voor op je toilettafel!

Daarnaast houdt freshMinerals ook rekening met de wensen van de gebruikers. Zo zijn de foundations in 4 verschillende variaties verkrijgbaar (loose, puff, compressed en liquid).

Waarom freshMinerals?


 1. 100% zuivere mineralen. Bevatten geen conserveringsmiddelen, geurstoffen, olie, talk, vullers of binders die de poriën kunnen verstoppen.
 2. Titanium en Zink zorgen voor een natuurlijke bescherming tegen de schadelijke invloeden van de zon (SPF 20-25). Door de toevoeging van vitamine E hebben de producten een EPF van 80. Vitamine E biedt na Idebenone van Priori, de hoogste bescherming tegen de vrije radicalen als gevolg van o.a. milieuvervuiling.
 3. De toevoegingen van vitamines, die als sterke antioxidanten werken, zorgen er voor dat de huid verbetert en daardoor jeugdig blijft. De fijne lijntjes, rimpels, vlekjes en onregelmatigheden worden direct minder zichtbaar en op langere termijn verminderen ze.
 4. Variabele dekking. Breng in 1 keer aan voor een lichte dekking. Voor gebieden die meer nodig hebben breng je de foundation nogmaals aan of gebruik je de concealer.
 5. De foundations voelen gewichtloos en heel natuurlijk aan. Je voelt niet dat je foundation op hebt en het laat geen vlekken achter op je kleding. De huid blijft ademen waardoor het bij iedere temperatuur probleemloos te dragen is.
 6. Door toevoeging van Zinc Stearate zijn de foundations op een natuurlijke manier waterafstotend. Zelfs bij transpiratie of zwemmen blijft de foundation onberispelijk.
 7. Ideaal voor mensen met huidproblemen en overgevoeligheid voor chemische stoffen. Perfecte dekking en gladde finish voor mensen met hyperpigmentatie rosacea of acne.
 8. Handig in gebruik, thuis of onderweg, dankzij de toegevoegde spiegeltjes, kwastjes of poeder en kwast in één.
 9. De oogverblindende luxe uitstraling van de diep rood/paarse metallic verpakking zorgt er voor dat het een sieraad is in je tas of op je make-up tafel.
 10. Leverbaar in losse poeders, compact en liquid en uiteraard in diverse kleuren. Hierdoor is er altijd een foundation die precies bij jou past, qua kleur en vorm.
 11. Kalmerende werking: titanium dioxide en zink oxide kalmeren de huid. Plastische chirurgen en dermatologen adviseren minerale make-up bij patiënten die laserbehandelingen, peelings, microdermabrasie of plastische chirurgie hebben ondergaan.

Foundation, het hart van het assortiment


freshMinerals

De foundations vormen het hart van het assortiment en zijn dan ook de basis voor iedere natuurlijke make-up. Veel vrouwen dragen al dagelijks een foundation, maar de belangrijkste reden voor veel andere vrouwen om dit niet te doen is dat ze denken dat dit hun huid afsluit en dat foundation lastig aan te brengen is. De foundations van freshMinerals bewijzen dat de producten voor bijna iedere vrouw geschikt zijn. De minerale foundations laten de huid vrij ademen omdat er geen toevoegingen in zitten, geven een prachtige natuurlijke dekking en zijn snel en zonder lelijke strepen aan te brengen. Doordat de producten rijk aan antioxidanten zijn, wordt de huid ook beschermd tegen schadelijke invloeden van buiten af, zoals zon, luchtvervuiling, rook, …