Divaderme

Divaderme

MascaraDiva: Volle mascara voor een catwalk-look


Mascara Diva

Deze mascara is speciaal gemaakt om snel een echte catwalk look te creƫren. Het flesje bevat geen stoppertje, waardoor de maximale hoeveelheid mascara op het borsteltje kan komen en dus op jouw wimpers, zonder te klonteren! De volle structuur van de mascara zorgt voor een betoverende blik, met lange, volle, krullende en verleidelijke wimpers.

Eenvoudig aan te brengen

Breng de mascara aan vanaf de wimper inplant tot het uiteinde met een rollende beweging. Herhaal dit tot het gewenste resultaat behaald is. In combinatie met de LashExtender kunnen de wimpers in een oogwenk nog voller en langer gemaakt worden.

Jouw kleur!

De Mascara is verkrijgbaar in diep zwart.

LashExtender: In een oogwenk prachtige volle en lange wimpers


Lash Extender

Wil jij ook wimpers die 3 keer zo vol zijn en 25-50% langer? Dan is de LashExtender zeker iets voor jou! De LashExtender is een uniek product die de wimpers in een oogwenk dramatisch langer maakt, volume geeft en de wimperharen sterker maakt. In het flesje zitten mini haarfibers die op de natte mascara worden aangebracht. Het speciaal ontworpen Italiaanse borsteltje in combinatie met de high tech textuur van de LashExtender verlengt de wimpers, maakt ze dikker, krult en spreidt de haartjes perfect, zonder te klonteren. Het is alsof je allemaal haartjes aan je eigen wimpers toevoegt. En dat binnen 2 minuten!

Eenvoudig aan te brengen

Om er voor te zorgen dat de haartjes goed blijven zitten, maak je eerst 1 oog op en daarna pas het andere. Breng eerst een laag mascara aan. Gebruik bij voorkeur de Mascara Diva, omdat deze lekker vol is. Leg een spiegel neer op tafel en breng de fiberhaartjes van onder naar boven aan over de wimpers met een zigzaggende beweging. Strijk extra over de puntjes van de wimpers voor nog langere wimpers. Breng tenslotte nog een laag mascara aan, zodat de haartjes blijven plakken en voor een dramatisch effect, de hele dag! Wil je een XXL effect? Herhaal de laatste 2 stappen op het uiteinde van de wimpers. Gebruik het bijgeleverde borsteltje om haartjes van de wang af te vegen. Veilig voor contactlensdragers.

Lash Perfection: De verwarmde wimperkruller


Lash Perfection

Deze verwarmde kruller krult de wimpers beter dan de gebruikelijke krullers, zonder de haartjes te breken.

Eenvoudig in gebruik

Stap 1: Zet de wimperkruller aan voor je de mascara aanbrengt. Als het rode puntje bovenop wit geworden is is de kruller warm genoeg.

Stap 2: Nadat je de mascara hebt aangebracht en de mascara droog is, til je met de verwarmde spiraal uw wimpers van uw ooglid op bij de aanzet en houd de wimpers ongeveer 10 seconden naar achteren gedrukt. Leg de kruller horizontaal tegen de haargrens aan en draai dan een kwartslag naar binnen, zodat je ook echt kunt krullen.