Face treatements

Basic Treatment


Tweevoudige reiniging, huidanalyse (face mapping), dieptereiniging, relaxatie, masker, verzorging.

MediBac Clearing Treatment


Kalmeert irritaties en ontstekingen en werkt preventief tegen nieuwe ontstekingen.
Tweevoudige reiniging, huidanalyse (face mapping), Skin Exfoliant System, aromatische puntdrukmassage, masker, verzorging.

Advies voor een maximaal resultaat:


5 Behandelingen in 5 weken met het zuiverende ‘Skin Exfoliant System’ dat op een milde manier de huid zacht en glad maakt. Een combinatie van hydroxyzuren, enzymen en vitaminen verwijderen effectief dode huidcellen en stimuleren de celvernieuwing.

Multivitamin Power Treatment


Verbetert zichtbaar de hydratatie, elasticiteit, stevigheid en structuur van de huid die beschadigd is door invloeden van buitenaf. Egaliseert ongelijke pigmentatie veroorzaakt door UV-stralen of hormonale invloeden. Tweevoudige reiniging, huidanalyse (face mapping), niet irriterende krachtige dieptereiniging, extra massage, relaxatie, herstellend vitaminemasker, verzorging.

Multivitamin Power Boost


5 Behandelingen in 5 weken met de krachtige ‘Multivitamin Power Exfoliant’, inclusief handen.

UltraCalming Treatment


Kalmeert een gevoelige, geïrriteerde, dunne huid en vermindert irritatie. Behandelt couperose, eczeem, zonbeschadigde huid, … Tweevoudige reiniging, huidanalyse (face mapping), zachte dieptereiniging, aromatische en kalmerende puntdrukmassage, helend havermoutmasker, verzorging.

Extra’s:

  • Clinical Oatmeal Masque

    Intensief helend, kalmerend havermoutmasker. Vermindert roodheid, jeuk en branderigheid. Helpt irritatie en uitslag verminderen, geeft de huid een glad gevoel. Vermindert jeuk dat gepaard gaat met eczeem. Ideaal masker voor een rijpere, gevoelige huid en als oogmasker.

  • Contour Masque

    Intensief verkoelend en verstevigend masker. Het vacuümeffect verhoogt de absorptie van de producten die onder het masker zijn aangebracht. Ideaal masker voor een rijpere, gevoelige huid en als oogmasker.